Over ons

In februari 1975 is de Shri Krishna Mandir opgericht door dhr. M. Jangali. De Hindoe tempel is gevestigd aan de Jan van Gojenstraat 92 te Den Haag. De bekendheid van de Shri Krishna Mandir is zeer groot en wordt ook regelmatig bezocht door hoog geleerden uit India.

Sinds 12 april 2017 heeft pt. Shri Radjesh Bhagwant Ji de Shri Krishna Mandir Volledig overgenomen. Samen met meerdere pandiets worden hier de diensten verricht.
De mandir diensten zijn op:
dinsdagen→ 18:00 uur t/m 20:30 uur.
zondagen→ 10:00 uur t/m 12:30 uur.
Dit zijn de vaste mandir dagen. Op deze dagen is een ieder in gelegenheid gesteld om bloemen en persaad aan Bhagwaan (God) te offeren. U kunt u opgeven voor de puja’s op deze vaste dagen. Dat kan persoonlijk in de Mandir bij pt. Radjesh Bhagwant Ji. Ook is het evt. telefonisch mogelijk. Dan kun u contact opnemen op: 06-43293380

Pt. Radjesh Bhagwant Ji heeft samen met de gemeente en alle vrijwilligers onze Shri Krishna Mandir volledig gerenoveerd. De Mandir is helemaal mooi nieuw geworden. De Mandir is zowel van binnen als buiten volledig netjes geworden.
Vanuit India zijn er nieuwe Murti’s gekomen. Op dinsdag 13 februari 2018 vond de Murti Staphna plaats, dat was op Maha Shivratri.

Vanaf dat moment (13 februari 2018) heet de Mandir GÉÉN “ Krishna” maar “SHRI RADHA KRISHNA MANDIR”.
WAAROM????

Zonder Radha is Krishna niet compleet. Zonder Krishna is Radha niet compleet. Samen zijn ze 1, samen zijn ze krachtig. Door hun eenheid kunnen wij mensen ook onze eenheid vormen.
Als wij bidden tot Radha Ji bidden wij ook tot Krishna Ji en als wij bidden tot Krishna Ji dan bidden wij ook tot Radha Ji. Vandaar de naam “Shri Radha Krishna Mandir”.

In de Shri Radha Krishna Mandir worden naast de Mandir diensten ook andere activiteiten gehouden: Diverse Maha Rishi’s en andere geleerden uit India houden in de Shri Radha Krishna Mandir Lezingen en Jagya’s.Er vinden huwelijken, Moerans, verjaardagen, Janaev-sanskaars en Jagya’s plaats.Er worden lessen gegeven zoals:
– Hindi lessen → voor zowel beginners als gevorderden, maar
ook voor jongeren en ouderen.
– Geeta lessen.
– Ramayan lessen.

Voor meer informatie (dag en tijd) over de lessen, kunt u op het volgende nummer bellen: 0643293380